Sony запатентувала унікальні VR-рукавички — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Sony запатентувала унікальні VR-рукавички

Технології&Авто
763
Sony планує революцію в світі віртуальної реальності. З початку 2019 року компанія зареєструвала два патенти для гарнітури, а тепер з’явилася інформація про VR-рукавички.
В описі сказано, що пристрій передаватиме відчуття дотику до віртуальних об’єктів за допомогою «тактильного зворотного зв’язку». Компанія хоче, щоб користувачі могли відчути не тільки текстуру об’єктів, а й форму або силу тиску. Тож віртуальна реальність наступного покоління зможе сильніше занурювати геймерів в ігровий процес.
Sony також планує випустити цілий костюм з підтримкою тактильної віддачі, що складатиметься з шолома, сорочки і черевиків. Нагадує костюм з фільму «Першому гравцеві приготуватися», за допомогою якого гравці «Оазису» відчували дотики, вибухи тощо.
Подібна технологія потребуватиме потужного заліза, відтак виконати задумане Sony зможе вже з виходом PlayStation 5.
Водночас варто пам’ятати, що це тільки патент, який в підсумку може так і залишитися на папері. Також нагадаємо, що Sony зареєструвала окуляри для віртуальної реальності з технологією відстеження погляду, які призначені для наступного покоління PlayStation VR.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас