У Києві представили нові електричні Jaguar (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві представили нові електричні Jaguar (фото)

Технології&Авто
2009
У Києві представили найновіший електрокар Jaguar. Новинка здатна пройти 450 кілометрів на екологічній тязі і коштує близько 2 млн грн.
Jaguar I-Pace експонують на виставці електричних транспортних засобів Plug-In Ukraine 2019.
Електричний Ягуар отримав сталеві двері, алюмінієвий кузов і пластикову кришку багажника.
Jaguar I-Pace HSE оснащений матричними світлодіодними фарами, має систему кругового огляду 360 градусів. По периметру встановлені чотири камери, що виводять інформацію в салон стосовно обстановки навколо машини.
“Jaguar I-Pace HSE обладнаний двома електродвигунами потужністю 90 кіловат, що здатні видавати до 400 кінських сил. Від нуля до 100 км/год. машина розганяється за 4,8 секунди. Виробник позиціонує цей транспортний засіб як електричний спорткар. Запас ходу — 470 кілометрів”, – розповідає Євген Голубов, консультант Jaguar Land Rover.
Інтер’єр автомобіля виконаний у темних тонах з коричневими сидіннями з натуральної шкіри. Інформаційно-розважальна панель оснащена цифровими моніторами. Серед елементів управління є два сріблясті коліщатка, що розміщені на панелі між сидінням водія і пасажирським. За допомогою них можна управляти системою вентиляції, підігрівом сидінь і температурою в салоні машини.
“Електрокар має пневматичну підвіску. Кліренс — регульований. Мінімальний 17 сантиметрів, максимальний 25. Діаметр дисків — 20 дюймів. Об’єм багажників: 530 літрів — задній; 35 — передній.
Заряджається машина до 100% від звичайної домашньої мережі близько 10-12 годин”, – каже Євген Голубов.
Неприємним сюрпризом для вітчизняних автовласників може стати відсутність запасного колеса і окремого місця для нього. За бажання — можна замовити “докатку” у постачальника. У стандартній комплектації з електрокаром — зарядний комплект для підключення до побутової мережі електричного живлення.
Ціна на такі Jaguar I-Pace від 1 мільйона 900 тисяч грн.
У Києві представили нові електричні Jaguar (фото)
У Києві представили нові електричні Jaguar (фото)
За матеріалами:
Газета по-Українськи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас