TE Connectivity закриває завод в Івано-Франківську — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

TE Connectivity закриває завод в Івано-Франківську

Фондовий ринок
2132
Компанія TE Connectivity, провідний виробник електронних компонентів для різних галузей промисловості, вирішила до кінця поточного року закрити свій завод “Тайко Електронікс Юкрейн Лімітед” в Івано-Франківську, який більш ніж 10 років випускав кабельну продукцію для провідних автомобільних брендів.
“За результатами ретельної оцінки поточної діяльності TE Connectivity на міжнародному рівні корпорація має намір припинити основну виробничу діяльність TE Automotive в Івано-Франківську заради підтримки конкурентоспроможності та стабільної роботи компанії в регіонах Європи, Близького Сходу і Африки (ЕМЕА), і оптимізації з цією метою ланцюга поставок і більш ефективної логістики в цих регіонах”, – повідомили агентству “Інтерфакс-Україна” в компанії.
Згідно з повідомленням, на сьогодні на підприємстві працює близько 800 співробітників, а повне припинення виробництва планується здійснити в кілька етапів і завершити до кінця року.
“В процесі припинення виробництва ми постійно комунікуємо і тісно взаємодіємо з працівниками та представниками органів влади в Україні. Ми усвідомлюємо, який вплив це рішення матиме на наших співробітників в Івано-Франківську, тому TE Connectivity зобов’язується знайти рішення для кожного співробітника, якого торкнеться ця ситуація, і надати вихідну компенсацію, зберегти соціальний пакет на період роботи та сприяти в працевлаштуванні”, – повідомили в компанії.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас