У столиці відремонтують 90 парків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У столиці відремонтують 90 парків

Казна та Політика
391
У Києві триває капітальний ремонт у 15 парках і скверах, які будуть відремонтовані за аналогією з парком «Наталка» в Оболонському районі. У парках оновлюють газон, доріжки, будують дитячі та спортивні майданчики, встановлюють освітлення, облаштовують велодоріжки, а також забезпечують зелені зони засобами відеоспостереження або кнопками екстреного виклику. У Куренівському та Сирецькому парках побудують фонтанні комплекси.
Про це сьогодні заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелєєв під час інспекції ремонтних робіт у Куренівському парку, повідомляє портал КМДА.
Він зазначив, що загалом протягом нинішнього року заплановано капітальний ремонт 90 парків і скверів. На ці цілі місто спрямовує понад 500 млн грн.
«Ми перетворюємо парки в справжні європейські території відпочинку і комфорту. Кожен парк матиме свою особливість – новий фонтан, арт-об’єкт або ігрову зону. У Куренівському парку після реконструкції з’явиться дитяче автомобільне містечко – зі своїми доріжками, вулицями, знаками, світлофорними об’єктами», – повідомив Петро Пантелєєв.
За словами заступника голови КМДА, місто застосовує нову ідеологію функціонування зелених зон.
«Це повинні бути сучасні, безпечні, комфортні і, безумовно, красиві місця. Ремонт триває в кожному районі столиці. Уже з кінця травня ми почнемо відкривати оновлені парки та сквери, в які запрошуємо киян та гостей столиці», – сказав Петро Пантелєєв.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас