Найкращі електроавтомобілі за запасом ходу у 2019 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найкращі електроавтомобілі за запасом ходу у 2019 році

Особисті фінанси
5392
Серед основних характеристик електричного автомобіля можна назвати потужність його двигуна, ємність акумулятора, швидкість і навіть вартість.
Цікавить покупців і такий показник, як запас ходу – відстань, яку може проїхати електрокар на повному заряді своєї батареї. На нього варто орієнтуватися, плануючи поїздку протягом дня.
Nissan Leaf
Причиною попиту на Nissan Leaf стала порівняно доступна вартість – на початку продажів вона склала близько 35000 євро, але більшість країн робили покупцям електричного транспортного засобу знижки. Акумулятора ємністю 24 кВт-год вистачає на поїздку 121 км – замало для сучасного електромобіля, але досить для моделі 2010-го року. Зарядити його можна всього за 3 год. на звичайній станції або за 8-10 год від розетки.
Nissan Leaf II
Друге покоління компактного електричного хетчбека отримало вдосконалений акумулятор, що забезпечує вдвічі більшу відстань до підзарядки.
У комплектації автомобіля АКБ на 40 кВт-год можна розраховувати на поїздку довжиною в 243 км.
Залежно від зарядного пристрою, відновити 80% ємності батареї вдастся протягом 3-16 годин. На спеціалізованих станціях є можливість прискорити процес, мінімум, в 4 рази – до 40 хвилин.
Nissan e-NV200
Електричний мінівен eNV200 від відомого бренду Nissan, що відрізняється порівняно великим запасом ходу в 280 км.
Серед інших переваг автомобіля варто відзначити просторий салон і широкий асортимент модифікацій. Є версії, розраховані на перевезення великих обсягів, і тільки 2 пасажирів, можна знайти 5-ти і 7-місні комплектації. При використанні комплектної зарядки заповнити заряд батареї можна протягом 7,5 години, на станції – протягом години.
Renault ZOE
Автомобіль з одним з кращих співвідношень ціни до відстані, яку він може проїхати без підзарядки. Виробник говорить про 400 км пробігу, після якого доведеться підключати зарядний пристрій. Це навіть не в 2 рази менше, ніж проїжджає після заправки бака середнє авто з бензиновим мотором. На зарядку акумулятора в домашніх умовах знадобиться всього 3 години, якщо підключати її до розетки 380В і до 10 год при підключенні до однофазної мережі.
BMW i3
Хетчбек BMW i3 відомого німецького виробника, в можливості якого входить розгін до 150 км/год і подолання значної відстані на одному заряді акумулятора. Версії з застарілим акумулятором на 33,2 кВт-год проїжджають до 200 км, сучасніші, з батареєю 42,2 кВт-год – до 359 км. Використовуючи стандартну зарядку, можна відновити 80% заряду батареї протягом 3 годин. На зарядній станції на це знадобиться всього 40 хвилин.
BMW i3 REX
Модель i3 REX відрізняється від стандартних модифікацій наявністю бензинового генератора, що теж виробляє електроенергію. Завдяки такій особливості, збільшується запас ходу в порівнянні з базовою версією. Втім, у порівнянні з іншими електрокарами, ця BMW здатна виїхати недалеко – на 170 км за наявності батареї на 22 кВт-год і на 231 км при комплектації акумулятором ємністю 33,2 кВт-год.
Зате і заряджати АКБ доведеться недовго – при зверненні на спеціальну станцію на це піде не більше 40 хвилин. Від розетки 220В час заряду – 9,5 години.
Fiat 500e
 
Електрохетчбек, що випускається з 2017 року і здатний забезпечити поїздку довжиною в 140 км на одному заряді батареї. Відстань не найбільш вражаюча – але за співвідношенням ціни до функціональності автомобіль заслуговує опинитися в списку кращих.
За матеріалами:
Autogeek
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас