В аеропорту Бориспіль побудують 8-поверховий готель — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В аеропорту Бориспіль побудують 8-поверховий готель

Нерухомість
512
В аеропорту Бориспіль розповіли про будівництво нового готельного комплексу, який буде споруджено інвестором на власній території, прилеглій до території повітряної гавані.
Про це повідомив комерційний директор аеропорту Георгій Зубко під час презентації концепції розвитку авіапідприємства до 2035 року.
“За гроші інвестора розроблено проект нового готельного комплексу, на який Бориспіль витрачатися не буде”, – зазначив Зубко.
За його словами, готель буде розташований за паркінгом в районі терміналу D. Площа планованого готелю складе 12 тис. кв. м. У 8-поверховому готелі буде 264 номери.
“Зараз ми дивимося попередній проект, наразі вони риють котлован, визначають для себе оператора і, я думаю, що навіть в цьому будівельному сезоні, так званому літньому, вони почнуть будівельні роботи”, – додав Зубко.
Нагадаємо, що в кінці 2017 року Георгій Зубко висловлював думку, що в довгостроковій перспективі, якщо річний пасажиропотік головних повітряних воріт України досягне 30 млн осіб, термінали B і F можуть потрапити під пляму забудови. А замість них можуть бути побудовані п’ять нових терміналів, великий операційний центр, паркінги і готель.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас