Уряд призначив наглядові ради у трьох держбанках — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд призначив наглядові ради у трьох держбанках

Фондовий ринок
396
Кабінет міністрів призначив нові наглядові ради Приватбанку, Укрексімбанку та Ощадбанку.
Про це повідомляє прес-служба Мінфіну.
“Кабінет Міністрів України призначив кандидатури незалежних членів та представників держави у наглядові ради трьох державних банків: АТ «Ощадбанк», АТ «Укрексімбанк» та АТ КБ «ПриватБанк», — які розпочнуть фактичне виконання повноважень з 14 червня 2019 року”, – йдеться в повідомленні.
Відбір кандидатів на посади незалежних членів наглядових рад з 632 поданих заявок здійснювали компанії з добору персоналу: «Педерсен енд партнерс», «Уорд Хауел Україна» і «Телент Едвайзорс», що були визначені на конкурсних засадах за участю міжнародних організацій.
За результатами співбесід з 69 кандидатами та їх оцінки відповідно до встановлених критеріїв конкурсна комісія, до складу якої увійшли представники від профільного комітету Верховної Ради, Президента, Кабінету міністрів, визначила переможців конкурсу.
У засіданнях конкурсної комісії також брали участь представники міжнародних фінансових організацій з правом дорадчого голосу.
«Дуже приємно бачити, що стільки фахівців надзвичайно високого професійного рівня взяли участь у конкурсі. Це свідчить про хороші перспективи розвитку наших банків і правильність шляху реформування державного банківського сектору, який ми обрали», – сказала міністр фінансів Оксана Маркарова.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас