ТОП-5 седанів з найкомфортнішим салоном — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ТОП-5 седанів з найкомфортнішим салоном

Технології&Авто
4145
Зі зростанням популярності позашляховиків все менше і менше людей сідають за кермо компактних седанів. І це прикрий факт, адже серед них є купа автомобілів з хорошими опціями. Щоб виділитися в цьому класі, виробники ставлять на керованість, комфортну їзду, зручний салон і економію палива – в колишні часи досягти такого балансу було неможливо.
1. BMW 3 серії
На першу сходинку рейтингу BMW 3-ї серії потрапила не випадково. Нова модель може похвалитися більшою динамікою управління. Останнім часом бренд все частіше повертається в бік мікс-двигунів – це лідери класу з продуктивності і ефективності. Втім, цей автомобіль не для широкої аудиторії, а для любителів спортивних машин і жорсткої їзди.
2. Jaguar XE
Jaguar XE – це смілива спроба одного з найбільш продаваних і повних представницьких салонів в світі. Британський автомобіль має гнучкий хід і легкий у керуванні, що особливо добре на британських дорогах. Будучи одним з найменших в своєму класі, Jaguar ХЕ може похвалитися вражаючою точністю рульового управління і балансом керованості при швидкій їзді.
3. Alfa Romeo Giulia
Alfa Romeo Giulia – досить драматичне і значне повернення в форму для Alfa Romeo. Автомобіль зібраний на новій задньопривідній модельній платформі, яка забезпечує машині рівновагу і маневреність, що так подобається водіям. Внутрішнє оздоблення салону дещо розчарувало – дешевизною і тьмяною інформаційно-розважальною системою.
4. Mercedes-Benz C-Class
У той час як 3-Series, Giulia і XE приділяють більше уваги залученості водія, Mercedes зробив акцент на розкоші і витонченості. Якість матеріалу всередині салону – одна з кращих в цьому класі. Єдиний недолік інтер’єру – високим людям тут буде затісно.
5. Volvo S60
Гарний зовні і чудово підходить для подорожей, Volvo S60 сподобається тим, хто замість спортивної їзди любить розслаблятися за кермом. Тут добре опрацьована трансмісія, а передній привід забезпечує легкість в управлінні.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас