У США випробували новий вертоліт Сікорського — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У США випробували новий вертоліт Сікорського

Світ
1642
Новий вертоліт Sikorsky HH-60W, або CRH (Combat Rescue Helicopter), призначений для ВПС США, вперше злетів на аеродромі компанії Sikorsky в Уест-Палм-Біч, штат Флорида.
В офіційному прес-релізі говориться, що перший політ HH-60W відбувся 17 травня 2019 року і тривав трохи більше години. Випробування включали в себе зависання і маневри на низькій швидкості.
Компанія Lockheed Martin, якій тепер належить Sikorsky, стверджує, що другий прототип Sikorsky HH-60W приступить до льотних випробувань на наступному тижні, а до кінця літа будуть літати в цілому чотири вертольоти. Згідно з поточними планами, машина вже незабаром почне замінювати собою HH-60G Pave Hawk. Pave Hawk – модифікація Sikorsky UH-60 Black Hawk, яка призначена для проведення рятувальних та спеціальних операцій. Ці вертольоти почали експлуатувати в 1982 році.
На сьогодні HH-60G Pave Hawk вже застарів. «Оскільки успішний перший політ Combat Rescue Helicopter вже позаду, ми з нетерпінням очікуємо завершення програми льотних випробувань Sikorsky, експлуатаційних випробувань і виробництва цього апарата для підтримки критично важливих рятувальних місій ВВС, – заявив представник Військово-повітряних сил США Едвард Стенхаус (Edward Stanhouse). – Підвищена живучість є ключовим фактором, і ми дуже розраховуємо на додаткові можливості, які цей апарат нам забезпечить».
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас