У NASA назвали строки польоту людини на Марс — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У NASA назвали строки польоту людини на Марс

Технології&Авто
735
За новими оцінками експертів, пілотований політ на Марс може відбутися не раніше 2039 року. Хоча NASA планує відправити людину на Червону планету в 2033 році, цей термін може виявитися нездійсненним, якщо не докласти величезних зусиль.
Про це повідомляється на сайті Phys.org.
За словами директора NASA Джима Брайденстайна (Jim Bridenstine), Місяць, пілотований політ на який намічається в 2024 році, є необхідною проміжною метою, яка прискорить і убезпечить подальшу місію на Марс. Однак Роберт Говард (Robert Howard), провідний фахівець з розробки середовищ існування в космосі при Космічному центрі імені Ліндона Джонсона, вважає, що подорож на іншу планету відбудеться не раніше 2037 року. Згідно з найоптимістичнішими оцінками, місія на Марс в принципі здійсненна до 2027 року, але це малоймовірно.
Космічні польоти сильно залежать від політики і коштів, що виділяються, а також від швидкості, з якою НАСА може впоратися з низкою технічних проблем, в тому числі з розробкою нових скафандрів, систем життєзабезпечення та продовольчого постачання. У гіршому випадку, міжпланетний політ стане можливим лише в 2060-і роки. Нагадаємо, раніше вчені заявили, що перша людина на Марсі народиться через 100 років.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас