British Airways закриває єдиний рейс із Києва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

British Airways закриває єдиний рейс із Києва

Фондовий ринок
647
British Airways восени припинить виконання польотів по своєму єдиному маршруту в Україну Київ-Лондон, польоти по якому зараз виконуються з частотою шість разів на тиждень.
Згідно з даними системи бронювання авіаперевізника, останній рейс відбудеться 3 жовтня.
“Ми з жалем припиняємо рейси до Києва. У нас була довга історія польотів в Україну, якою можна пишатися, але рейс більше не є економічно життєздатним”, – повідомили у British Airways.
Авіакомпанія зараз веде роботу з іншими авіаперевізниками, щоб перебронювати квитки пасажирам, які встигли зробити бронювання на скасовані рейси.
British Airways була єдиним перевізником на лінії Київ-Лондон, який літав в аеропорт Хітроу. Обслуговуюча цей маршрут МАУ літає в Гатвік, Ryanair – в Станстед, Wizz Air – в Лутон.
У 2017 році відмова аеропорту Бориспіль надавати знижки Ryanair на оплату пасажирського збору на маршруті Київ-Лондон став однією з причин відмови бюджетника від виходу на український ринок.
На початку 2018 року аеропорт врегулював цю ситуацію, змінивши правила надання знижок, за якими ірландський лоу-кост отримав можливість продовжити здійснення рейсів Київ-Лондон на пільгових умовах у разі, якщо авіакомпанія приваблювала нових пасажирів не за рахунок їх перетікання від авіаперевізників, які вже літають на маршруті.
За матеріалами:
Avianews.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас