ТОП-5 найбільш високооплачуваних вакансій травня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ТОП-5 найбільш високооплачуваних вакансій травня

Особисті фінанси
3691
Кадровики називають травень “ледачим” місяцем для пошуку вакансій. Незважаючи на це, “смачні” вакансії все ж є. Де і кому платять найбільше:
Про це повідомляє The Point.
1. Golang Software Engineer
Не будемо змінювати перевіреної традиції почати рейтинг з ІТ-вакансії.
Агентство IT Recruitment Solutions пропонує 140 000 грн фахівцю з досвідом роботи від року з Golang і 4+ years in software development.
2. Керуючий (керівник) агропідприємства Агробізнес (підготовка насіння і експортних партій нішевих культур) підніс на друге місце нашого рейтингу керівну вакансію – керуючий агропідприємства з оплатою 130 000 грн. За що ж пропонують зарплату в 5000 у.о.? Головне – потрібен досвід роботи в секторі АПК на керівній посаді, вміння будувати бізнес-процеси, досвід ЗЕД, володіння англійською мовою (дуже бажано). Наявність закордонного паспорта та автомобіля.
3. SEO спеціаліст
На третьому місці рейтингу розмістилася вакансія не просто сучасна, але вже дефіцитна – SEO спеціаліст від HRM-Studio на зарплату в 70 000 грн. Роботодавцю – провідній ІТ-компанії – потрібен профі для вирішення таких завдань, як аналіз конкурентів; проведення комплексного аудиту сайту; розробка стратегії просування проекту; SEO внутрішня і зовнішня оптимізація сайту; забезпечення високих позицій і цільового трафіку для сайту; перелінковка; написання ТЗ для копірайтерів, маркетологів, SMM – фахівців, для програмістів, перевірка їх реалізації; звітність за результатами просування.
4. HR Director На четвертому місці – “класична” вакансія – директор з персоналу для світової ІТ-компанії через агентство Personal Service з оплатою в 65 000 грн.
Роботодавцю потрібен керівник з досвідом роботи на такій посаді від 10 років у великих українських або іноземних компаніях (від 3-років в ІТ компанії – бажано).
5. Сервісний інженер
П’яте місце посідає рідкісний гість наших рейтингів – виробничник. Так, нині це сервісний інженер від агентства Альтернатива на оплату в 53 000 грн. Як свідчить текст вакансії, харчове виробництво (іноземні інвестиції) запрошує на постійну роботу інженерів-техніків.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас