«Укрпошта» розпочала відправку пошти через чотири аеропорти України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Укрпошта» розпочала відправку пошти через чотири аеропорти України

Фондовий ринок
437
«Укрпошта» розпочала відправку пошти за кордон через чотири аеропорти України – Бориспіль, Жуляни, Львів і Одеса з метою поліпшення якості доставки, повідомила прес-служба підприємства.
Раніше всі експортні операції здійснювалися тільки через Бориспіль. Розширення числа аеропортів стало можливим після укладення угод з авіакомпаніями Turkish Airlines і LOT.
За даними «Укрпошти», для включення ще трьох аеропортів в систему доставки за кордон потрібно півроку. За цей час компанія змінила модель побудови та сортування пошти, відпрацювала нові технологічні процеси з регіональними митницями, підписала договори з аеропортами і провела нові тендери для вибору авіакомпаній-партнерів.
За словами першого заступника гендиректора «Укрпошти» з операційної діяльності Олександра Перцовського, в 2018 році імпортно-експортні операції «Укрпошти» склали близько 11,6% від всього авіаційного грузопочтового трафіку аеропортів країни, і залучення в роботу нових аеропортів дозволить скоротити терміни доставки і мінімізувати ризики затримок під час пікових навантажень.
«Регіональні аеропорти отримають додаткові можливості для розширення бізнесу, збільшення кількості рейсів», – додав Перцовський.
Наразі через аеропорт Бориспіль «Укрпошта» щодня відправляє кореспонденцію за кордон на 32-47 рейсах.
За матеріалами:
Avianews.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас