Amazon почала будівництво аеропорту за $1,5 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Amazon почала будівництво аеропорту за $1,5 млрд

Фондовий ринок
1378
Джефф Безос особисто кермував екскаватором і дав старт будівельним роботам. Аеропорт знизить залежність Amazon від послуг сторонніх компаній доставки на чолі з UPS і FedEx. І, вважають експерти, відкриє дорогу до ринку доставки для бізнесу з оборотом в $400 млрд.
Аеропорт Amazon з’явиться біля міста Цинциннаті (штат Огайо), де ще в 2017 році Джефф Безос взяв в оренду на 50 років понад 260 га землі.
Особистий аеропорт обійдеться в $1,5 млрд. За оцінкою Безоса, це прискорить доставку посилок клієнтам і створить близько 2000 робочих місць.
На церемонії відкриття глава Amazon заявив, що такі зусилля потрібні, щоб вдвічі прискорити доставку по США в рамках послуги Prime – з двох діб до 24 годин.
Аеропорт відкриється в 2021 році і серйозно знизить залежність Amazon від послуг сторонніх транспортних компаній. Зараз значну частку товарів перевозять літаки і вантажівки UPS і FedEx.
Експерти вказують, що прискорення доставки товарів для клієнтів Amazon – лише мала частина можливостей, що відкриваються. Ринок доставки товарів для бізнесу оцінюється в $400 млрд, і Amazon цілком може стати одним з найбільших гравців на ньому, попереджає експерт Baird Equity Research Колін Себастіан.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас