Monobank став найкращим в номінації «Народний банк» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Monobank став найкращим в номінації «Народний банк»

Фондовий ринок
2031
Приз «читацьких симпатій» на церемонії FinAwards 2019 отримав monobank. У трійку номінантів на премію також увійшли ТАСкомбанк і Ощадбанк.
На звання «Народного Банку» претендували банки з високою якістю обслуговування клієнтів, які піклуються про свою репутацію і оперативно реагують на скарги споживачів. За перемогу в номінації боролися лідери Народного рейтингу банків, які отримали найбільшу кількість позитивних відгуків користувачів «Мінфіну».
Monobank став найкращим в номінації «Народний банк»
Це нова номінація, якої не було на FinAwards 2018: Народний рейтинг банків з’явився в серпні 2018 року. З моменту його створення беззмінним лідером за якістю обслуговування, на думку користувачів «Мінфіну», залишається monobank. За словами представників банку, такий результат легко пояснити: в службі підтримки клієнтів працюють люди, а не боти. До того ж у monobank велика команда бета-тестувальників, тому нові затребувані продукти потрапляють на ринок тільки після ретельної перевірки.
Народний рейтинг банків оновлюється щодня. Користувачі «Мінфіну» виставляють оцінки за якість обслуговування в банку – що більше свіжих позитивних відгуків, то вище місце фінустанови в рейтингу. Крім того, клієнти банків, у яких виникли проблеми, можуть заповнити заявку на нашому сайті: після ретельної перевірки модератори направлять її на розгляд в банк. Кожна вирішена проблема клієнта – +2 бали для банку.
За матеріалами:
Мінфін.com.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас