Кабмін схвалив створення комісії з реорганізації ДФС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін схвалив створення комісії з реорганізації ДФС

Казна та Політика
204
Кабінет міністрів України прийняв рішення утворити комісію з реорганізації Державної фіскальної служби і обрав голову комісії з реорганізації.
Про це повідомляє прес-служба Міністерства фінансів України.
“Кабінет міністрів схвалив: утворити комісію з реорганізації Державної фіскальної служби. Затвердити головою комісії з реорганізації Власова О. С. – в.о. Голови ДФС України”, – йдеться в повідомленні.
Зазначено, що згідно з прийнятим рішенням, главі зазначеної комісії доручено затвердити її персональний склад, здійснити заходи, пов’язані з реорганізацією ДФС і в тримісячний термін проінформувати уряд про результати проведеної роботи.
Створення комісії дозволить здійснити заходи, необхідні для завершення комплексної реформи Державної фіскальної служби України.
Відповідно до Порядку здійснення заходів, пов’язаних зі створенням, реорганізацією або ліквідацією міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, встановлено, що припинення органу виконавчої влади здійснюється, зокрема шляхом реорганізації. Водночас у разі припинення органу виконавчої влади Кабінет Міністрів України утворює відповідну комісію, затверджує її голову і визначає термін проведення реорганізації або ліквідації.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас