Найкращий керівник роздробу працює в Ощадбанку - FinAwards 2019 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найкращий керівник роздробу працює в Ощадбанку - FinAwards 2019

Кредит&Депозит
867
У середу, 15 травня, в столичному клубі D.Fleur відбулася церемонія нагородження за особливі досягнення в банківській сфері – FinAwards 2019.
 
FinAwards 2019 – це щорічна професійна премія, яка присуджується керівникам роздрібного бізнесу, маркетингу та топ-менеджерам банків за особливі досягнення у розбудові різних продуктів і впровадженні технології і клієнтських сервісів. Засновники премії – сайти Finance.ua і Мінфін.
На FinAwards 2019 за перші місця в 15 номінаціях боролися 28 банків нашої країни. Серед іншого на заході був визначений і переможець номінації «Найкращий керівник роздробу».
Обирали найкращого серед керівників роздрібного бізнесу банків (заступники голів правління, директори або начальники департаментів/управлінь роздрібного бізнесу банків), які відповідають за розвиток продуктового ряду і клієнтських сервісів для роздрібного бізнесу.
Важлива умова – наявність відчутних позитивних змін у показниках роздрібного бізнесу за підсумками 2018 року, які можна перевірити/підтвердити у відкритих джерелах даних.
Банки самі визначали, кого зі своїх співробітників висунути на цю номінацію. Більше того, банкам було надано можливість висунути на номінацію керівника роздрібного бізнесу іншого банку, чиї заслуги вони вважають значущими.
При цьому якщо кандидата від банку запропонував також і інший банк, то йому зараховується додатковий голос. Переможець визначається шляхом голосування журі, інших банків та користувачів сайту.
За результатами голосування на третьому місці опинився Себастьян Рубай, заступник голови правління з роздрібного бізнесу ПУМБ.
Друге місце посів Олексій Шабан, керівник роздрібного бізнесу ПриватБанку.
Переміг у номінації заступник голови правління Ощадбанку Антон Тютюн.
Найкращий керівник роздробу працює в Ощадбанку - FinAwards 2019

Довідка Finance.ua:

  • Антон Тютюн народився 14 березня 1977 року.
  • Вищу освіту здобув у Київському національному економічному університеті, спеціальність – «банківська справа».
  • Професійну діяльність розпочав у 2000 році в Укрсоцбанку, де піднявся кар’єрними сходами від економіста другої категорії до заступника директора Центру роздрібного бізнесу.
  • З 2008 по 2010 рік працював заступником голови правління з роздрібного бізнесу, членом правління БТА Банку.
  • З жовтня 2010 року працює на посаді заступника голови правління Ощадбанку.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас