КарткуПриватБанку визнано найкращою кредиткою для VIP — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

КарткуПриватБанку визнано найкращою кредиткою для VIP

Фінтех і Картки
1083
У середу, 15 травня, в столичному клубі D.Fleur відбулася церемонія нагородження за особливі досягнення в банківській сфері – FinAwards 2019.
FinAwards 2019 – це щорічна професійна премія, яка присуджується керівникам роздрібного бізнесу, маркетингу та топ-менеджерам банків за особливі досягнення у розвитку різних продуктів, впровадженні технологій і клієнтських сервісів. Засновники премії – сайти Finance.ua і Мінфін.
На FinAwards 2019 за перші місця в 15 номінаціях змагалися 28 банків нашої країни.
Серед іншого, на заході була визначена і «Найкраща кредитна картка VIP». У цій номінації брали участь банківські картки класу gold, platinum, infinite, world, розраховані на заможних клієнтів, які бажають підкреслити свій особливий статус, з встановленим кредитним лімітом (не овердрафт) від 50 000 гривень, що дозволяють клієнтам користуватися коштами банку в межах встановленого ліміту.
Особливу нагороду «Вигідна пропозиція» в даній номінації отримала «Преміальна картка» від банку Глобус. Щоб визначити переможця в даній категорії експерти сайтів Finance.ua і Мінфін оцінювали вартість обслуговування карток на місяць за умови поповнення картки на 50 000 грн, здійснення видаткових операцій по карті на суму 20 000 грн і незнижуваного залишку 30 000 грн.
У трійці лідерів опинилися:
Бронза у UKRSIBBANK та «Black Edition». Друге місце зайняв Банк Конкорд з «World Elite». І на думку авторитетного журі, переможцем номінації «Найкраща кредитна карта VIP» стала карта від ПриватБанку.
КарткуПриватБанку визнано найкращою кредиткою для VIP

Довідка Finance.ua:

Послуги для власників преміальних карток World Black Edition від ПриватБанку:
  • Беззаставний кредитний ліміт до 200 000 грн з пільговим періодом.
  • Туристичний консьєрж, пов’язаний з організацією подорожей або відряджень: від пошуку авіаквитків і планування маршруту до організації і повного супроводу Вашої подорожі (квитки, готелі, екскурсії тощо).
  • Програма підтримки дітей, які збираються на навчання за кордон:
    Послуги для власників преміальних карток World Black Edition від Mastercard.
  • Безкоштовні аеропорт-сервіси від Mastercard в Україні – послуга Fast Line на виліт і приліт, бізнес-зал в зоні міжнародних рейсів в аеропорту «Бориспіль», а також бізнес-центр West в зоні міжнародних рейсів в аеропорту «Жуляни» (Київ).
  • Бізнес-зали Mastercard в Європі – безкоштовний доступ до бізнес-залів в 6 європейських містах: Будапешт, Бухарест, Відень, Прага, Тбілісі, Батумі.
  • Програма LoungeKey – Ваша преміальна картка World Black Edition є пропуском до 888 залів підвищеної комфортності по всьому світу.
  • Програма винагород Mastercard – нарахування балів за покупки за кордоном за картками Mastercard.
Як розповіла кореспонденту Finance.ua Оксана Мокану, керівник департаменту з VIP обслуговування ПриватБанку, банк не відчуває відтоку VIP-клієнтів навіть незважаючи на непросту економічну ситуацію в країні.
«Наші клієнти насамперед орієнтуються на сервіси і на гарантію виконання цих сервісів. А ми ці гарантії підтверджуємо щодня. Ми, навпаки, бачимо приріст клієнтів, особливо за картками, випущеними 2017 року – World Black Edition», – зазначає керівник департаменту з VIP обслуговування ПриватБанку.
До речі, портал Finance.ua давно аналізує пропозиції щодо кредитних карток в Україні. Щоб допомогти вам з вибором кредитної картки, у нас на сайті працює спеціальний сервіс. За його допомогою можна швидко і комфортно підібрати кредитну картку:

Порівняти пропозиції за кредитними картками 💳

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас