iPhone XR отримає подвійну тильну камеру — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

iPhone XR отримає подвійну тильну камеру

Технології&Авто
770
iPhone XR був випущений минулого року як більш дешева альтернатива iPhone XS і iPhone XS Max. Хоча він отримав деякі спрощення на кшталт РК-панелі замість OLED і однієї тильної камери замість двох, смартфон оснащувався тією ж однокристальною системою A12 Bionic, що і старші моделі.
Телефон користується успіхом, і цього року Apple, як очікується, запропонує публіці наступника (назвемо його умовно iPhone XR 2019).
Це буде, як і раніше, пристрій в яскравих кольорах, але очікуються деякі зміни. Японський ресурс Macotakara повідомив, що цьогоріч iPhone XR вийде в 6 колірних варіантах. Це буде біле, чорне, жовте і особливе червоне виконання поряд з новими зеленим і бузковим, які замінять існуючі синій і кораловий кольори.
Нещодавно в Мережу потрапили рендери iPhone XR 2019. Очікується, що на передній частині апарата нічого не зміниться: як і раніше, буде використовуватися 6,1-дюймовий дисплей з широким верхнім вирізом, від якого більшість провідних виробників смартфонів вже відійшли. Розміщення кнопок теж залишиться колишнім.
Головні нововведення в дизайні Apple стосуються задньої сторони апарата. Тильна камера iPhone XR 2019 стане подвійною і розміститься в квадратному модулі поруч зі світлодіодним спалахом. Вся задня сторона тепер буде покрита захисним склом. Розміри апарата складуть 150,9 × 76 × 8,3 мм (товщина 9,1 мм з урахуванням виступу).
Він буде оснащуватися новою однокристальною системою A13 Bionic. На відміну від минулорічної моделі, апарат нібито буде поставлятися із зарядним пристроєм на 18 Вт – втім, ємність акумулятора не називається.
 
iPhone XR 2019 повинен вийти у вересні разом з iPhone XI і iPhone XI Max (очікується, що останні отримають цього разу потрійну камеру).
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас