HTC анонсувала перший мобільний пристрій 2019 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

HTC анонсувала перший мобільний пристрій 2019 року

Технології&Авто
1310
Минулого року компанія HTC випустила досить оригінальний блокчейн-смартфон Exodus 1. Він одночасно був крипто-гаманцем з апаратними функціями захисту. Цього року HTC планує випустити ще один крипто-смартфон, цього разу споживачам буде запропоновано пристрій середнього рівня під назвою Exodus 1s.
Детальні технічні характеристики нової моделі поки не розголошуються. Але відомо, що вартість новинки складе $250-300, що більш ніж удвічі менше в порівнянні з торішньою версією ($699). Незважаючи на зниження ціни, модель 2019 року отримає деякі додаткові функції і можливості. Зокрема, в Exodus 1s стане повноцінним Bitcoin-вузлом мережі, як комп’ютери. Це означає, що пристрій буде не тільки зберігати повну блокчейн-історію Bitcoin, але користувачі також зможуть відправляти власні транзакції в мережу. Однак використовуватися в якості майнера цей апарат не зможе.
З огляду на те, що повна історія транзакцій мережі Bitcoin займає більше 200 ГБ, зберігати такий обсяг інформації на мобільному пристрої було б вкрай проблематично (і не зовсім раціонально). HTC заявляє, що буде використовувати техніку скорочення, завдяки чому обсяг бази даних вдасться зберегти до 10 ГБ, це дозволить економити місце і прискорити синхронізацію. Однак для тих користувачів, які захочуть мати повну версію історії мережі, передбачена можливість використання карти пам’яті microSD. А оновлювати історію все ж краще через Wi-Fi з’єднання.
Офіційна презентація нового крипто-смартфона HTC Exodus 1s має відбутися в третьому кварталі цього року.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас