NVIDIA випереджає Google і Microsoft — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

NVIDIA випереджає Google і Microsoft

Фондовий ринок
268
В рамках GDC 2019 була представлена ​​платформа Google Stadia, яка відразу стала найбільш обговорюваним проектом в цьому напрямку.
Не залишилася осторонь Microsoft, яка анонсувала раніше аналогічну платформу під назвою Project xCloud.
Кожен із сервісів представляється як платформа, яка пропонує альтернативу традиційному виконанню ігор на апаратній базі кінцевого користувача. Проекти Google і Microsoft викликають інтерес, але жоден з них не встиг отримати статусу бета-версії.
Ще одним великим гравцем в розглянутому сегменті є NVIDIA, чий хмарний сервіс GeForce NOW, про який вперше було оголошено в 2015 році, продовжує розвиватися. Зараз хмарні ігрові сервіси NVIDIA доступні в режимі бета-тестування. Скористатися ними можуть жителі деяких країн європейського регіону та Північної Америки.
Сервіс не тільки доступний для тестування, але вже має понад 300 тис. активних користувачів. Це число може здатися не надто вражаючим, але воно все одно вище за результати Google і Microsoft, чиї сервіси хмарного геймінгу поки що не дісталися до стадії бета-тестування. Бібліотека GeForce NOW сформована з більш ніж 500 ігор, серед яких зібрані кращі проекти для персональних комп’ютерів, а також різні інді-ігри. Апаратні рішення також грають важливу роль в досягненні успіху. У розпорядженні NVIDIA перебуває 15 центрів обробки даних, які розташовані на території США і Європи. Для забезпечення роботи сервісів застосовуються сервери, які в подальшому можуть отримати всі переваги чіпів з новою архітектурою Turing.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас