У Microsoft Word вбудують ШІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Microsoft Word вбудують ШІ

Технології&Авто
727
Минулого року Microsoft представила штучний інтелект в PowerPoint. Він був вбудований в інструмент Ideas для поліпшення презентацій. Тепер же компанія адаптує Ideas до Microsoft Word, пропонуючи ідеї для поліпшення текстів.
Microsoft розповіла про зміни на своїй конференції для розробників Build 2019 Сіетлі.
На відміну від традиційної вже системи виправлення помилок і неправильної побудови речень, система Ideas працює інакше. Вона буде аналізувати текст, слова, їх довжину і приблизний час, що витрачається на читання документа. Також служба буде підбирати і пропонувати синоніми для поліпшення читабельності тексту.
Корекція тексту – не єдина нова функція такого роду. Ще не так давно в документах Office було відсутнє автоматичне збереження в хмару OneDrive, тепер воно теж є. Крім того, в разі спільної роботи над текстом можна попросити допомоги колег, використовуючи «@». Якщо перед фрагментом тексту написати @username, то система автоматично відправить електронний лист користувачеві і прикріпить текст.
Поки що не уточнюється, коли нова можливість буде доступна в релізі, але, очевидно, спочатку вона з’явиться в онлайн-сервісі Office 365. Про можливість її додавання в локальні версії Office поки що не йдеться. І це логічно, враховуючи, що Microsoft активно переводить всі свої прикладні програми і навіть ОС в хмарні системи. З точки зору бізнесу це виправдано – набагато краще отримувати оплату регулярно і не боятися піратів, ніж випускати додатки під ОС і втрачати на цьому гроші.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас