Apple розповіла, що потрібно робити зі старими iPhone (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple розповіла, що потрібно робити зі старими iPhone (відео)

Технології&Авто
5761
Існує купа варіантів того, що можна зробити зі старим iPhone. Одні, що логічно, продають їх і таким чином економлять на купівлі нової моделі. Інші віддають родичам, продовжуючи цикл використання апарату. Але бувають і більш витончені приклади. Так, відомі випадки, коли користувачі пристосовували свій iPhone, який став вже ні на що не придатний, на роль відеореєстратора, прикроватного будильника або навіть няньки. Але Apple вважає, що старому iPhone можна знайти й інше, більш корисне, застосування.
Apple опублікувала на своєму YouTube-каналі відеоролик, присвячений трейд-іну. У ньому компанія розповідає про важливість цієї програми для галузі і для планети, не згадуючи про можливість роздобути таким чином новенький iPhone XR зі знижкою. Навіть якщо ваш iPhone вже не здатний виконувати покладених на нього обов’язків або зовсім не подає ознак життя, його все одно можна здати Apple, зробивши внесок у збереження природи, говориться у відео.
Мета програми полягає не тільки в обміні старого iPhone на новий, але і у правильній утилізації електроніки, що вийшла з ладу. Здавши апарат за трейд-іном, можна бути впевненими, що його або відновлять і він потрапить в руки до нового користувача, або повторно перероблять, а отримані в результаті матеріали підуть на виробництво нових пристроїв Apple.
Apple дуже ефективно розподіляє ресурси, отримані від вторинної переробки, намагаючись не утилізувати те, що можна ще хоч якось застосувати при виробництві в майбутньому. В результаті багато пристроїв компанії використовують компоненти і матеріали, які застосовувалися раніше. Звісно, мова йде не про акумуляти або дисплеї, а метали й інші елементи. Наприклад, MacBook Air з дисплеєм Retina цілком виконаний з алюмінію, отриманого в результаті вторинної переробки.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас