Квітневий обвал поховав надії HTC — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Квітневий обвал поховав надії HTC

Фондовий ринок
1069
У березні ситуація стала позитивнішою, оскільки тайванський виробник зміг збільшити продажі.
Зростання поставок було досягнуто переважно завдяки VR-гарнітурам, а не смартфонам. Але навіть цей невеликий підйом виявився нестійким, і вже в квітні HTC знову показала рекордний мінімум з виручки.
У період з 1 по 30 квітня компанія HTC отримала $19,07 млн. доходу, що майже на 55% менше березневих підсумків. Ще більш драматичний вигляд має зниження показника в порівнянні з квітнем минулого року – воно становить близько 72%. В якому співвідношенні розподілилися фінансові надходження від продажів VR-обладнання та смартфонів, не уточнюється.
У грудні HTC заявила, що в 2019 році сфокусується на отриманні прибутку і збільшенні частки на ринку смартфонів. З початку року минуло вже чотири місяці, а серед новинок компанії виявилися тільки шолом віртуальної реальності і гібрид хот-споту і розважального Android-пристрою 5G Hub.
Судячи за даними з бенчмарків та інформаційних витоків, HTC, незважаючи ні на що, не здається і все-таки представить в поточному році кілька нових смартфонів. У їх числі очікується 5G-модель, черговий блокчейн-апарат і пристрій середнього рівня з процесором MediaTek і 6 Гбайт оперативної пам’яті. З чуток, компанія веде переговори про ліцензування бренду в Індії, що може допомогти їй поправити фінансове становище.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас