Які мости ремонтують у Києві і коли відновлять рух — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Які мости ремонтують у Києві і коли відновлять рух

Казна та Політика
705
В усіх районах столиці проводилися роботи з капітального та поточного ремонтів доріг. Окрема увага – мостам та шляхопроводам, ремонт яких триває цілодобово.
Про це повідомляє КК «Київавтодор».
Заміна деформаційних швів, встановлення бортового каменю, ремонт плити проїжджої частини і асфальтування проводили дорожники на пішохідному мосту на перетині вул. Борщагівської та вул. Гетьмана, мосту Метро через Русанівську протоку, Південному мостовому переході, Частині Північного мосту – мосту через р. Десенка.
Ремонт мосту Метро
На частині мосту Метро через Русанівську протоку до кінця травня планується відкрити рух транспорту в напрямку центру міста, а вже до кінця серпня поточного року завершити всі ремонтні роботи на проїжджій частині мосту у двох напрямках.
Ремонт на мосту через Десенку
Сьогодні, 6 травня, повинні завершитись роботи з ремонту плити проїжджої частини на мосту через р. Десенка.
Ремонт на Повітрофлотському шляхопроводі
До 12 травня, у зв’язку з ремонтом деформаційних швів на естакадному виїзді з вул. Борщагівської на Повітрофлотський шляхопровід, частково обмежено рух транспорту у місці виконання робіт.
Ремонт на Південному мосту
До 2 червня, у зв’язку з капітальним ремонтом деформаційних швів на Південному мостовому переході, частково обмежено рух транспорту у напрямку з Наддніпрянського шосе на естакаду Південного мостового переходу, біля ст. метро «Видубичі».
За матеріалами:
Вечірній Київ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас