Ринок розумних годинників демонструє стрімке зростання — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ринок розумних годинників демонструє стрімке зростання

Технології&Авто
324
Глобальний ринок розумних годинників продовжує демонструвати стрімке зростання.
За даними Counterpoint Research, в першому кварталі 2019 року обсяги поставок цих пристроїв збільшилися на 48% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.
Домінує на ринку розумних годинників компанія Apple зі своєю лінійкою Apple Watch. Ці пристрої займають 35,8% частки ринку. У першому кварталі 2018 року на їх частку припадало 35,5%. Обсяги поставок Apple Watch за рік зросли на 49%, в основному, завдяки популярності моделі Series 4. Найбільш затребуваною її функцією називають здатність робити електрокардіограму, щоправда, вона поки що доступна в обмеженому переліку країн.
На другому місці за обсягами поставок розумних годинників виявилася компанія Samsung, на частку якої припадає 11,1% ринку. Роком раніше цей показник становив 7,2%. За рік Samsung змогла наростити поставки на істотні 127%. Цьому сприяла популярність торішніх пристроїв Galaxy Watch.
Третю, четверту і п’яту сходинки рейтингу посіли бренди Imoo, Fitbit і Xiaomi Amazfit, відповідно. За межами ТОП5 виявилася компанія Huawei, яка займає 2,8% ринку розумних годинників. Втім, вона активно завойовує ринок розумних годинників. У першому кварталі на її частку припадало лише 0,5% світових поставок розумних годинників.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас