Generali продала частину страхового бізнесу в Німеччині — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Generali продала частину страхового бізнесу в Німеччині

Фондовий ринок
130
Найбільша страхова група Італії Generali оголосила про завершення угоди з Viridium, яка належить міжнародній інвестиційній фірмі Cinven (Лондон) і глобальному перестрахувальнику Hannover Re, повідомляє “Укрстрахування”.
В рамках оптимізації свого бізнес-портфеля Generali продала 89,9% акцій страховика життя в Німеччині Generali Leben на користь Viridium Group, про що було оголошено в липні минулого року.
За умовами угоди, 100% Generali Leben оцінюється в 1 млрд євро. Крім цього Generali Group отримає відшкодування 882 млн євро. Решта 10,1% акцій Gemerali Lieben забезпечать Generali місце в Наглядовій раді компанії.
У прес-релізі Generali повідомляється, що дозволи регуляторних органів були отримані, що дає підставу вважати угоду завершеною.
За словами гендиректора Generali Group Філіпа Донне, гроші від продажу Generali Leben будуть перерозподілені для подальшого зростання компанії.
Нагадаємо, після 11 років діяльності в Україні АХА Group (Франція) повідомила про продаж компанії Fairfax Financial Holdings Limited (Fairfax, Канада) 100% акцій страхових компаній “АХА Страхування” та “АХА Страхування Життя”.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас