Названо найдорожчу компанію в світі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названо найдорожчу компанію в світі

Фондовий ринок
620
Apple знову є найдорожчою компанією в світі за обсягом ринкової капіталізації, яка безпосередньо зараз становить $992,66 мільярда
На короткий термін ринкова капіталізація купертинівського гіганта перевалила за 1 трильйон доларів.
Після публікації фінансового звіту акції Apple різко зросли в ціні. Протягом невеликого періоду часу на торгах ціна однієї акції компанії досягла максимального значення 215,31 долара. До моменту закриття торгів на біржі NASDAQ 1 травня сумарна вартість акцій компанії знизилася до 992,66 мільярда доларів. Зараз саме у Apple найбільша капіталізація на ринку.
Microsoft, яка минулого тижня вперше подолала позначку в 1 трильйон доларів ринкової капіталізації і обійшла за цим показником Apple, перемістилася на друге місце. Її ринкова капіталізація зараз становить 979,92 мільярда доларів.
Третє і четверте місця в рейтингу посідають Amazon і Alphаbet з результатами 941,10 мільярда доларів і 812,09 мільярда доларів відповідно. Тобто, розрив між ними мінімальний, тож високою є ймовірність нових перестановок у рейтингу.
Зростання акцій Apple дещо дивує на тлі падіння основних показників через продовження обвалу продажів смартфонів iPhone. Мабуть, інвестори дуже зраділи зростанню напрямку сервісів, доходи від яких за підсумками кварталу оновили абсолютний максимум, а також хорошим продажам натільних пристроїв, пристроїв для дому та аксесуарів (категорія Wearables, Home, and Accessories).
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас