Toyota побудувала свою власну «Північну петлю» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Toyota побудувала свою власну «Північну петлю»

Технології&Авто
619
Компанія Toyota в Японії ввела в експлуатацію першу частину свого нового науково-дослідного центру Шімояма. У ньому автомобілі будуть тестувати на декількох треках, створених за аналогією зі знаменитими світовими гоночними трасами. Є там і зменшена копія німецької «Північної петлі».
Toyota багато років поспіль тестує свої нові моделі в Нюрбургрингу, Німеччина. Зараз на німецькій трасі завжди можна побачити новинки того чи іншого автовиробника. Але в майбутньому, напевне, німецьким фотошпигунам доведеться обійтися без новинок компанії Toyota: у неї тепер є своя власна «Північна петля».
Правда, японська «Північна петля» не така довга, як німецька. Її довжина становить 5,3 км.
«Ми завжди хотіли робити найкращі автомобілі. Тому тестували їх на різних гоночних трасах в різних гонках. Тепер у нас є новий науково-дослідний центр, в якому ми відтворили в зменшеному масштабі кілька найкращих у світі гоночних трас. На цих треках ми будемо дуже ретельно тестувати кожну нову нашу модель. Автомобілісти отримають моделі, сидячи за кермом яких відчуваєш справжнє задоволення», – сказав Акіо Тойода, глава компанії Toyota.
Частково траси науково-дослідного центру Шімояма в Японії вже введені в експлуатацію. Повністю об’єкт побудують до 2023 року.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас