Tesla відклала виробництво вантажівки Semi — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla відклала виробництво вантажівки Semi

Фондовий ринок
1191
Збірка електричної вантажівки Tesla Semi стартує в 2020 році, але де – досі не ясно.
Про це пише Electrek.
Початковий план передбачав, що Tesla Semi встане на конвеєр в 2019, але поки що машину ще тестують.
Джером Гіллен, президент автомобільної компанії Tesla і голова програми Tesla Semi, сказав, коли його запитали про випуск електричної вантажівки: “У наступному році ми запустимо виробництво. Ми дуже задоволені, ми активно їздимо на вантажівках, і я думаю, що поки що у нас дивовижний успіх”.
Це вперше, коли Tesla підтвердила, що виробництво було відкладено до наступного року. Крім того, компанія все ще не підтверджує місце розташування виробництва для електричної вантажівки. Джером Гіллен згадав, що трансмісія і акумулятори будуть вироблятися на заводі Gigafactory 1 в Неваді.
“Росташування ще не визначено, але абсолютно ясно, що ми зробимо всі батареї і трансмісії в Ріно, штат Невада”, – сказав він.
Керівник підрозділу також сказав, що зараз вони випробовують електричні вантажівки з максимальними навантаженнями і поліпшують конструкцію.
Компанія оголосила про перенесення початку виробництва досить своєчасно, тому що деякі компанії вже оформили попереднє замовлення. Ці компанії не можуть чекати нескінченно, щоб модернізувати свій парк, і тому їм потрібно, щоб Tesla чітко представляла свої виробничі плани. Маск раніше говорив, що Tesla прагне виробляти 100 000 електричних вантажівок на рік.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас