Верланов озвучив цілі нової податкової служби — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Верланов озвучив цілі нової податкової служби

Казна та Політика
1256
Новообраний керівник Державної податкової служби (ДПС) Сергій Верланов вважає одним зі своїх головних завдань забезпечити прозорість “правил гри” для всіх платників.
Про це повідомили в прес-службі Міністерства фінансів.
“Головними цілями реформування Державної податкової служби стануть забезпечення прав і прозорості правил гри для платників податків. Це справедливі й відкриті правила для всіх. Сервісна функція, демілітаризація служби – позбавлення правоохоронної функції, яку зараз виконує податкова міліція”, – цитує Верланова прес-служба Мінфіну.
Одним з першорядних завдань на посаді глави податкової служби Верланов бачить вжиття заходів щодо наповнення дохідної частини відомства і зменшення частки тіньової економіки, а саме донесення до громадян України, до платників податків меседжу про те, що “платити податки – це почесно, легко і правильно”.
Також Верланов обіцяє показувати, на що податки витрачаються і, таким чином, будувати новий консенсус в українському суспільстві.

Довідка Finance.ua.

  • Заступник міністра фінансів Сергій Верланов переміг у конкурсі з відбору керівника ДПС, тепер його кандидатуру має затвердити Кабінет міністрів. Сайт “Сегодня” вже з’ясував, що потрібно знати про Верланова.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас