LG призупиняє виробництво телефонів в Південній Кореї — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

LG призупиняє виробництво телефонів в Південній Кореї

Фондовий ринок
1124
Компанія LG Electronics збирається в 2019 році припинити виробництво смартфонів в Південній Кореї і перемістити його на свій завод у В’єтнамі.
Зараз на батьківщині компанія LG виробляє в основному флагманські пристрої, пише The Verge.
Крім Південної Кореї і В’єтнаму, смартфони LG виробляються на фабриках в Китаї, Бразилії та Індії. За даними джерела, компанія вирішила перекинути виробництво флагманів до В’єтнаму, щоб позбавити свій мобільний підрозділ збитків.
“З огляду на хронічну нездатність LG Mobile отримати прибуток, очевидно, що LG довелося вжити заходів для скорочення витрат”, – зазначають журналісти The Verge.
Підвищення цін, інший шлях до балансування доходів і витрат здається малоймовірною стратегією успіху в даний час, оскільки LG відстає від інших виробників телефонів Android з кращими камерами, більшими батареями і більш плавною продуктивністю.
Це далеко від кінця мобільного підрозділу LG, але це може бути початком кінця. LG продовжує займати привілейоване становище як третій варіант після телефонів Apple і Samsung в більшості магазинів американських операторів, і у нього є лояльні шанувальники в Кореї. Але якщо компанія не може виробляти конкурентоспроможні пристрої, нездатність підтримувати виробництво телефонів в домашніх умовах може поширитися на заводи за кордоном.
“Зараз тільки серія чудових нових телефонів може зупинити повільний занепад бізнесу споживчих смартфонів LG”, – вважають в The Verge.
Додамо, за підсумками минулого року експорт мобільних телефонів з Південної Кореї знизився до $14,61 млрд. Це на 23% менше, ніж роком раніше. Більш того, це найгірший показник з 2002 року, тобто за 16 років.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас