Apple прискорює процес ремонту клавіатур в ноутбуках MacBook — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple прискорює процес ремонту клавіатур в ноутбуках MacBook

Технології&Авто
506
Компанія Apple вживає заходів, спрямованих на прискорення процесу ремонту клавіатур в своїх ноутбуках. Якщо раніше ноутбуки з проблемними клавіатурами відправлялися в ремонтний підрозділ, то тепер відновлення працездатності клавіатур MacBook, MacBook Air і MacBook Pro здійснюється прямо в магазинах. У багатьох випадках споживачі можуть забрати відремонтований пристрій на наступний день.
Компанія Apple у службовій записці повідомила, що «додаткові запасні частини були відправлені в магазини, щоб підтримати збільшення обсягу (ремонтних робіт – ред.). І тепер співробітники зможуть виконувати «більшість» пов’язаних з клавіатурою ремонтів прямо в магазині «до подальшого повідомлення».
Спроба Apple прискорити процес відновлення клавіатури — це чергова реакція компанії на довготривалу сагу з проблемами клавіатур в її сучасних ноутбуках. Власники пристроїв стикаються з проблемами раптової відмови клавіш або їх непередбачуваної поведінки, якщо пил або сторонні предмети потрапляють в механізм.
У Apple є програма післягарантійного ремонту MacBook з клавіатурою, де використовується механізм-метелик. Також певний час тому компанія вибачилася за те, що «невелика кількість» клієнтів продовжує відчувати проблеми навіть з найновітнішими продуктами.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас