КМДА збирається навести лад у паркуванні, продаючи ділянки для парковок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

КМДА збирається навести лад у паркуванні, продаючи ділянки для парковок

Казна та Політика
322
Продаж майданчиків під облаштування парковок – крок, який сприятиме наведенню порядку у паркувальному просторі столиці та благоустрою міста.
Про це заявив заступник голови КМДА Дмитро Давтян, коментуючи результати чергового аукціону з продажу права експлуатації та облаштування майданчика – повідомляється на сайті КМДА.
«Так, вдалося продати та облаштувати не так багато майданчиків, але охоплені всі райони, і зараз спеціалісти вивчають нові ділянки, потенційно придатні для цього. Важливо, щоб усі дотичні структури не просто із розумінням ставилися до бажання влади впорядкувати паркування, але й на практиці сприяли цьому», – підкреслив Дмитро Давтян.
З початку квітня реалізовано право експлуатації та облаштування майданчика на вул. Саксаганського – йдеться у повідомленні КМДА. Також продали право облаштування майданчика на вул. Лінійній. Очікується підписання протоколу за результатами торгів щодо майданчику на вул. Порика. Разом із тим, триває прийом пропозицій стосовно парковки на просп. Науки (285 місць). Відповідний аукціон провели 18 квітня цього року.
За матеріалами:
КМДА
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас