Sony запустила в Японії власний сервіс з виклику таксі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Sony запустила в Японії власний сервіс з виклику таксі

Фондовий ринок
199
Японський виробник електроніки Sony запустив власний сервіс з виклику таксі, який буде конкурувати з міжнародним гігантом Uber. Втім, на відміну від останнього, японці не збираються виходити за межі своєї країни, зосередившись виключно на внутрішньому ринку.
Вперше про плани Sony запустити подібну послугу стало відомо ще в минулому році. Сервіс отримав назву S. Ride і на першому етапі буде працювати тільки в столиці країни Токіо. Він являє собою спільне підприємство, створене Sony, її ж підрозділом, що займається наданням фінансових послуг і п’ятьма автотранспортними підприємствами. Сумарний парк автомобілів таксі сервісу перевищує позначку 10,000 штук.
В Японії законодавчо заборонено надавати комерційні послуги перевезення пасажирів за допомогою особистих автомобілів, тому S. Ride сфокусується на тому, щоб більш зручно зв’язувати клієнтів зі службами таксі. Зокрема, Sony використовує технології на основі штучного інтелекту для оптимізації попиту і пропозиції, а також підтримує сучасні методи оплати, включаючи QR-коди і кредитні карти.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас