АМКУ закрив справу проти Київстару, Vodafone і lifecell — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АМКУ закрив справу проти Київстару, Vodafone і lifecell

Фондовий ринок
8155
Антимонопольний комітет закрив справу проти трьох мобільних операторів – “Київстар”, Vodafone Україна та lifecell, порушену за фактами недобросовісної реклами.
Про це повідомляється на сайті АМКУ.
“Прийнято рішення про закриття справи у зв’язку з виконанням рекомендацій Антимонопольного комітету України у повному обсязі та у встановлені строки”, – йдеться в інформації про рішення Антимонопольного комітету.
Зазначається, що рішення про необхідність усунення порушень трьома мобільними операторами були ухвалені 11 та 12 грудня 2018 року.

Довідка Finance.ua:

  • В грудні 2018 року, за взаємними скаргами самих мобільних операторів, АМКУ розробив рекомендації, за якими компанії «Київстар», «Vodafone Україна» і lifecell мали утриматися від вживання в рекламі формулювань, що не можуть бути підтверджені фактичними даними і можуть вводити в оману споживачів.
  • За словами Державного уповноваженого АМКУ Марії Процишен, в АМКУ визнали, що використання таких слів, як «найбільше покриття», «найбільша швидкість», «лідер» створюють у споживача реклами сприйняття першості і можуть вплинути на купівлю послуг.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас