В Україні зібрали нову «швидку» на базі Renault Master — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні зібрали нову «швидку» на базі Renault Master

Технології&Авто
1738
В Україні представлений новий автомобіль «Швидкої допомоги» на базі Renault Master. Новий спецавтомобіль має декларацію про відповідність виробів медичного типу А1, А2, B (ДСТУ 7032) і відповідає вимогам технічного регламенту про медичні вироби, затвердженого постановою КМУ від 02.10.2013р. №753.
Renault Master – один з лідерів продажів серед комерційних автомобілів у Європейському Союзі. Він має одні з найкращих показників економічності, безпеки, комфорту і надійності в своєму класі.
Нова «Швидка допомога» на базі Renault Master обладнана всіма елементами, необхідними для надання допомоги в складних умовах: апаратом, призначеним для штучної вентиляції легенів з можливістю подачі кисню, масками, дихальними трубками для осіб різного віку і кисневим резервуаром; кисневим інгалятором; кріпленням для інфузійної системи, ручним портативним приладом відсмоктування рідин, малим реанімаційним набором, носилками, вогнегасником і т.д. Постачальники медичного обладнання – провідні українські компанії. Перелік комплектації медичного обладнання може бути змінений під індивідуальні потреби медичного закладу.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас