У оновлення Windows 10 виникли проблеми — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У оновлення Windows 10 виникли проблеми

Фондовий ринок
1416
Microsoft планує випустити оновлення для Windows 10 в кінці травня цього року.
Зараз ця збірка тестується учасниками «Пізнього доступу» і Release Preview і скоро з’явиться на каналі релізу.
Новинка буде завантажуватися через “Центр оновлень Windows”.
Розробники випустили оновлення утиліти Media Creation Tool, яка, судячи з назви, має завантажувати нову систему. Однак на ділі утиліта MediaCreationTool1903.exe завантажує і створює образ Windows 10 Build 17763.379 (версія 1809) без урахування останнього накопичувального оновлення.
Деякі ЗМІ поспішили написати про доступність нової версії “десятки”, проте це не так. Інсайдер Wzor підтвердив, що тестування ще триває в закритому режимі.
Додатковий місяць компанія взяла, щоб уникнути повторення фіаско минулого року, коли вийшло оновлення 1809. Додатковий час було взято, щоб поліпшити якість нового релізу.
Поки що компанія офіційно не випустила ISO-образи оновлення за травень 2019 року, і воно недоступне у центрі оновлення Windows. Тому залишається тільки чекати відмашки з Редмонда, коли оновлення все ж таки стартує. Травневий апдейт буде зосереджений не стільки на нових можливостях (хоча вони теж будуть), скільки на стабільності роботи і відсутності помилок.
З очікуваних функцій відзначимо оновлений Game Bar, який отримає соціальні функції, підтримку Spotify і так далі. Очікується можливість відключення флешок без примусового безпечного відключення і низка інших можливостей.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас