Гороховський повідомив деталі дитячих карток від monobank — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гороховський повідомив деталі дитячих карток від monobank

Фондовий ринок
3893
Колишній перший заступник голови правління ПриватБанку Олег Гороховський повідомив про особливості дитячих карток від monobank.
“Перша думка була зробити дитячий банк з окремим додатком, який щороку, у міру дорослішання дитини, змінюється, наповнюючись новими функціями. Але потім я погодився з колегами, що доросла картка і дорослий банк для дітей буде крутіше. Бо їм дуже хочеться бути схожими на дорослих.”, – пише він.
Особливість:
  • Буде можливість кастомізувати свою картку.
  • До кожної картки буде набір наклейок, і клієнт може на свій смак наклеїти їх на картку і отримати свою особливу картку.
  • Далі (не в першій версії) можна наповнити цю історію можливістю контролю рахунків батьками та управлінням лімітами витрат в категоріях і окремих типах торговців.

Вибрати картку monobank 💳

“Головне, що нас зупиняло раніше від старту цього проекту, це відсутність чіткої бізнес-моделі і небажання заробляти на дітях. На дітях ми і не будемо заробляти. Але ми віримо, що дитячі карти стануть додатковим драйвером для залучення батьків і на них у нас вийде заробити”, – резюмував Гороховський.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас