МАУ змінила структуру тарифів економ-класу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МАУ змінила структуру тарифів економ-класу

Особисті фінанси
972
МАУ змінила структуру тарифів економічного класу на внутрішніх і міжнародних рейсах.
Про це повідомляє avianews.
Авіакомпанія почала використовувати три нові підтарифи:
  • Economy Light,
  • Economy Standard,
  • Economy Premium.
Їх правила відрізняються залежно від того, чи є рейс середньомагістральним, чи далекомагістральним.
Що змінюється?
Economy Light. Тариф «тільки ручна поклажа» дозволяв змінювати дату вильоту після оплати штрафу. На внутрішніх рейсах і середньомагістральних міжнародних рейсах об’єднали особливості безбагажних тарифів “low cost” і “тільки ручна поклажа”. Квитки, куплені за цим підкласом, дозволяють провозити тільки одне місце ручної поклажі з вагою до 7 кг, не підлягають обміну або поверненню.
Economy Standard. На рейсах середньої дальності цей підтариф включає перевезення двох місць ручної поклажі вагою до 7 кг і 5 кг, однієї валізи в багаж вагою до 23 кг. Є можливість повернути або обміняти квиток, але зі штрафом.
Economy Premium. На внутрішніх і середньомагістральних міжнародних маршрутах передбачає можливість обміну або повернення квитка без штрафів. Провезення двох місць ручної поклажі, як в тарифі Ecomomy Standard, двох валіз вагою до 23 кг кожна як багаж. Харчування, безкоштовний вибір місця, безкоштовний друк посадкового талона в аеропорту і реєстрацію на окремій стійці, а також пріоритетну посадку в літак.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас