Uber запускає у Києві «маршрутки» Uber Shuttle — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Uber запускає у Києві «маршрутки» Uber Shuttle

Фондовий ринок
10329
Компанія Uber оголосила про запуск у травні нового сервісу Uber Shuttle. Це сервіс із бронювання місця в мікроавтобусі, який курсуватиме за обраними маршрутами. Сервіс працюватиме у межах Києва.
«За кілька тижнів ви зможете замовити місце в чистому, зручному Uber Shuttle високої якості та за доступною ціною, тож більше не доведеться стояти в чергах або пропускати свій транспорт через те, що він переповнений», – повідомляє прес-служба компанії.
Інформація про маршрути і тарифи стане доступною у день запуску Uber Shuttle. Поки Uber запустила в офіційному блозі опитування, щоб краще зрозуміти потреби користувачів.
Попередньо, сервіс буде чимось середнім між маршрутним таксі та каршерінгом і діятиме таким чином. Пасажири бронюватимуть місце в «маршрутці» через додаток Uber, вказуючи місце відправлення і призначення. Програма за кілька хвилин знаходитиме пасажирів, яким потрібно їхати у тому ж напрямку, і повідомить вартість поїздки.
Мікроавтобус чекатиме на пасажира на зупинці потягом кількох хвилин. Зупинки, на яких водій підбиратиме і висаджуватиме пасажира, може бути розташовано на відстані від пункту призначення, тому додаток показуватиме піший маршрут: як пройти від або до зупинки.
Подібний сервіс Uber Bus наразі працює у Каїрі та мексиканському місті Монтеррей.
За матеріалами:
Хмарочос
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас