У Chrome з'явився захист режиму інкогніто — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Chrome з'явився захист режиму інкогніто

Фондовий ринок
833
Google реалізувала функцію прокрутки вкладок, яка вже є в Firefox
Вона дозволяє не “упаковувати” десятки вкладок в ширину екрану, а Показувати лише частину. Функцію можна вимкнути.
Поки що ця можливість реалізована тільки в тестової версії програми Chrome Canary. Для увімкнення потрібно перейти в розділ прапорів і активувати її – chrome://flags/#scrollable-tabstrip. Можливість працює не дуже добре навіть в тестовій збірці, але можна сподіватися, що новинка буде поліпшуватися і скоро з’явиться вже в релізі.
У Chrome Canary з’явилася функція захисту користувачів від стеження з боку веб-сайтів. Раніше деякі ресурси могли відстежувати, що їх переглядають в режимі інкогніто. Це реалізовувалося через API файлової системи. В останній збірці Canary з’явилася можливість відключати стеження за режимом інкогніто.
Ця функція включається примусово в розділі прапорів: chrome://flags. Після цього треба знайти прапор «Filesystem API in Incognito» і активувати його, потім перезапустити браузер, щоб зміни набули чинності.
Поки що немає інформації про те, коли її додадуть в реліз, однак поява цієї можливості означатиме, що її перенесуть у всі браузери на основі Chromium: від нового Microsoft Edge до Vivaldi і Brave.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас