Стартап Blockstack гарантував залучення $50 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стартап Blockstack гарантував залучення $50 млн

Фондовий ринок
235
ICO Blockstack стало найбільш очікуваною подією, що зацікавила величезну кількість інвесторів після того, як стали відомі подробиці заявки, поданої стартапом в SEC, пише cryptor.net.
Компанія прагне поширити токени за правилами американського Регулятора, в максимально дозволеному обсязі – $ 50 млн.
Blockstack вже проводила пресейли, про що вказала в заявці, згідно з якою, одним з ранніх інвесторів стартапу став фонд Гарвардського університету, який вклав до $10 млн.
Присутність інвестицій Гарварду і наявність представника цього навчального закладу в консультативній раді компанії, а також випуск токенів під наглядом SEC, забезпечили небувалий ажіотаж серед потенційних інвесторів.
Пакет security-токенів Blockstack (STX) “розлетиться” на ICO по $0,30, що примножить венчурні інвестиції Гарварду в 2,5 разу. Це перший доказ прямого володіння інституційним інвестором токенами стартапу.
Враховуючи час проведених вкладень – початок 2018-го року, можна говорити про глобальне зрушення в інвестиційній політиці. Цифрові активи поступово відвойовують місце в портфелях інвесторів. На це вказує факт виходу на ринок криптовалют французьких страхових компаній, реорганізація найбільшого інвестфонду BlackRock з метою отримати можливість доступу до Bitcoin і альткойнів.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас