Mercedes-Benz показав новий кросовер (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Mercedes-Benz показав новий кросовер (відео)

Технології&Авто
3940
Компанія Mercedes-Benz опублікувала тизерний відеоролик, на якому показаний новий кросовер GLB. Офіційна прем’єра автомобіля відбудеться через кілька днів на автосалоні в Шанхаї.
На мотор-шоу буде показано концепт майбутнього автомобіля.
На ролику можна почути звук двигуна кросовера, а також побачити оптику GLB. Ліхтарі у автомобіля нагадують оптику B-Class.
Крім цього, на даху машини встановлений додатковий світлодіодний ліхтар. Однак на серійній версії GLB такого елемента не з’явиться.
Очікується, що в салоні кросовера встановлять цифрову приладову панель і мультимедійний комплекс MBUX. Також водієві буде доступна напівавтономна система управління автомобілем, яку запозичать у S-Class. Машина буде використовувати передньопривідну платформу MFA – ту ж, що покладена в основу Mercedes A-Class і GLA. Автомобіль отримає пневматичну підвіску і адаптивні амортизатори.
За неофіційними даними, кросовер укомплектують чотирициліндровими бензиновими і дизельними агрегатами. Пізніше автомобіль отримає AMG-версію. Потужність агрегатів складе від 160 до 300 кінських сил.
Також можлива поява гібридної модифікації, до складу якої увійде бензиновий двигун і електромотор. У модельному ряді німецької компанії машина займе місце між GLA і GLC. Основними конкурентами кросовера стануть Audi Q3 і BMW X1.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас