LG патентує гнучкий і прозорий смартфон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

LG патентує гнучкий і прозорий смартфон

Фондовий ринок
312
Управління США з патентів і торгових марок (USPTO) видало компанії LG Electronics патент на так званий «мобільний термінал» (Mobile terminal). У документі йдеться про унікальний смартфон. Він, за задумом південнокорейської компанії, отримає гнучку конструкцію і прозорий дисплей.
Відзначається, що гнучкі екрани розташуються як спереду, так і ззаду. Таке виконання теоретично дозволить реалізувати найрізноманітніші сценарії використання. У складеному стані пристрій буде нагадувати книжку. Розкривши гаджет, власник отримає в своє розпорядження планшет з можливістю відображення інформації у фронтальній і тильній частинах.
Ступінь прозорості дисплея буде змінюватися в залежності від режиму використання. Її можна звести до мінімуму для роботи з гаджетом в звичному режимі. У разі ж, якщо прозорість перевищує 20 %, тильна частина апарату перетворюється на сенсорну панель управління. Користувач зможе бачити через смартфон свої пальці на задньому боці пристрою і взаємодіяти таким чином з контентом на екрані.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас