Opera представила нову версію свого браузера (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Opera представила нову версію свого браузера (відео)

Технології&Авто
421
Opera представила нову версію свого браузера — збірка під номером 60 отримала назву Reborn 3. Компанія каже, що створила додаток для «інтернету майбутнього».
Новий браузер побудований навколо безрамкового дизайну. У Reborn 3 є вбудований гаманець для зберігання криптовалют. Він синхронізується з мобільним додатком Opera для Android і побудований на базі сервісу infura.io.
Гаманець працює з технологією Ethereum Web3 і може обробляти всі операції, що здійснені через останню версію платформи Ethereum. Також можна використовувати побудовані на базі Web3 децентралізовані додатки, просто внісши їх адресу в URL-рядок.
Крім цього, браузер обладнали блокувальником реклами і безкоштовним VPN-сервісом. В сайд-бар програми можна вивести Facebook Messenger, WhatsaApp або Telegram для швидкого доступу до листування. Reborn 3 підтримує темну і світлу тему інтерфейсу і зберіг функції на зразок ілюстрації скріншотів та інші можливості попередніх версій.
В Opera підрахували, що їх продуктами щомісяця користуються більш ніж 208 млн користувачів на мобільних пристроях і 60 млн — на десктопах. До релізу нового браузера компанія зняла короткометражку Escape. Фільм присвячений цифровій приватності і розповідає про молоду жінку, яка намагається відновити контроль над власними даними.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас