У китайському місті до кінця року запустять роботаксі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У китайському місті до кінця року запустять роботаксі

Світ
177
Самокеровані таксі будуть запущені на вулиці китайського міста Чанша у другому півріччі 2019 року, завдяки співпраці міста з китайським велетом з розробки штучного інтелекту “Байду”.
Про це заявив заступник секретаря міського парткому, повідомляє Сіньхуа.
“Ми подбаємо про те, щоб перші 100 безпілотних таксі були здані в тестову експлуатацію в місті Чанша до кінця цього року”, – сказав чиновник.
Як повідомляє Сіньхуа, це стало можливо завдяки співпраці міста з китайським велетом з розробки штучного інтелекту “Байду”, – йдеться у повідомленні.
Компанія Байду і дві місцеві компанії створили спільне підприємство з метою реалізації стратегічної угоди з перетворення м. Чанша в місто автономного керування, яку обидві сторони підписали в жовтні минулого року.
Місто Чанша стало піонером у галузі розробки інтелектуальних підключених до інтернету автомобілів (ICV), створення випробувальної зони ICV і міцного промислового ланцюга.
Наголошується, що в останні роки Байду вкладає значні кошти в розроблення системи автономного керування. У 2017 році компанія запустила відкриту для співпраці платформу програмного забезпечення “Apollo 2.0”, щоб прискорити розвиток безпілотних автомобілів.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас