Оновлення головної сторінки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Оновлення головної сторінки

9451
Друзі, раді поділитися приємною новиною! Вас зустрічає оновлена ​​і вдосконалена головна сторінка порталу.
Навіщо змінюємо головну? Заради вас. Лаконічний дизайн, проста навігація, покращений пошук – все це спрямовано на те, щоб відвідувачі із задоволенням заходили на Finance.ua. Знаходили тут потрібну інформацію, допомогу у виборі банківських продуктів, більше можливостей для заробітку і економії. Зміни на головній сторінці дозволять сайту стати ще більш зручним, інформативним і корисним.

Зручно:

  • Не губимо звичні розділи і вкладки. Основні розділи сайту: “Новини”, “Валюта”, “Форум”, “Банки”, “Кредити”, “Кредитні картки”, “Депозити” залишаються на головній сторінці сайту. За кожним з розділів також залишаються звичні для відвідувачів підрозділи. Наприклад, “Колонки”, “Міжбанк”, “Міняйло”, “Кредити до зарплати” тощо:
  • Відмовляємося від нав’язливих рекламних форматів і банерів. Так, зовсім без реклами сучасному і незалежному порталу вижити складно, але наша мета – щоби продукти, що рекламуються у нас, були корисні читачам і не заважали сконцентруватися на змісті.
  • Більше не потрібно шукати по всьому сайту курси валют, коли вони так потрібні. У новому дизайні курси доступні в лівому верхньому кутку. Над стрічкою новин:
Оновлення головної сторінки
  • Стаємо швидшими. Завдяки недосипанням наших розробників (вони запевняють, що саме так і було) вдалося зменшити “вагу” головної сторінки. А це означає, що Finance.ua буде завантажуватися швидше! Особливо приємно при повільному інтернет-з’єднанні.

Інформативно:

  • Ще більше актуальних і важливих новин. Стрічка новин на головній сторінці Finance.ua стає довшою. При цьому нові формати дозволять виділяти головне з новинної картини дня, надавати більше інформації для гаманця читача.
До речі, головні новини відображатимуться одночасно в одному великому блоці. Не треба буде тиснути на маленькі стрілки, щоб перемикати слайди:
Оновлення головної сторінки
  • Безліч ексклюзивних матеріалів. Авторські статті, колонки, тести і багато іншого завжди праворуч від стрічки новин і курсів валют:

Корисно:

  • Допомагаємо не упустити можливості для заробітку і економії. Праворуч від стрічки новин на вас також завжди чекатиме й інша корисна інформація, що допомагає заробляти, і не витрачати зайвого:
Оновлення головної сторінки
  • Найкращі фінансові продукти і акції на одній сторінці. Вам більше не треба гаяти час, шукати і вручну порівнювати оптимальні умови банків, МФО та інших організацій. Ми це зробимо за вас. На оновленій головній дбайливо відбиратимемо найцікавіші й найвигідніші пропозиції, фінансові продукти, акції:
Оновлення головної сторінки
Розраховуйте на Finance.ua!
Будемо раді вашим коментарям і пропозиціям.
Попередня версія доступна за посиланням: https://news.finance.ua
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас