Infiniti готує новий спортивний седан — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Infiniti готує новий спортивний седан

Фондовий ринок
305
Скоро почнеться автосалон в Шанхаї. За кілька тижнів до початку автовиробники працюють на випередження – публікують тизери своїх новинок і концепт-карів. Один з них – спортивний концепт-кар від Infiniti під назвою Qs Inspiration.
Оскільки це лише тизер, ми тільки поглянемо на задню частину автомобіля. Він має деяку схожість з седаном Q Inspiration Concept, показаним на минулорічному автосалоні в Детройті. А саме – тонкі задні габаритні вогні, загостреної форми скло і вертикальні бічні повітрозабірники, що обрамляють напис Infiniti. Якщо ви ближче розглянете праву нижню частину фото, побачите збоку щось на кшталт чорного приладового щитка. Враховуючи, що модель – спортивна, швидше за все, на цьому місці передбачений дифузор.
Незважаючи на ореол секретності, завісу таємниці Infiniti все ж таки трохи прочиняє. Як і інші концепт-кари Inspiration, це електромобіль, і за основу для дизайну буде взято кросовер QX Inspiration Concept, представлений на автосалоні в Детройті. Той був заявлений як машина з абсолютно новою гнучкою архітектурою, розробленою для майбутніх електромобілів.
Жодних деталей про трансмісію поки що немає. У Детройті Infiniti не розкрила подробиці і щодо QX Inspiration – ймовірно, через механічні проблеми. Сподіваємося, цього разу всі несправності буде усунуто.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас