PayPal вперше інвестував у стартап зі сфери блокчейну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

PayPal вперше інвестував у стартап зі сфери блокчейну

Фондовий ринок
238
Платіжна корпорація PayPal зробила свою першу інвестицію в стартап, що займається розробками із застосуванням технології блокчейн.
Про це пише Сегодня з посиланням на CoinDesk.
У вівторок компанія взяла участь у продовженні серії A збору фінансування проекту Cambridge Blockchain, що допомагає керувати критично значимими даними за допомогою розподіленого реєстру.
Жоден з учасників угоди не розкриває її умов, проте подані до Комісії з цінних паперів і бірж США (SEC) документи свідчать про те, що за останні 9 місяців Cambridge Blockchain залучив $3,5 млн від різних інвесторів. У травні 2018 року стартап закрив серію A на позначці $7 млн ​​за підтримки HCM Capital і Digital Currency Group.
Представник прес-служби PayPal заявив: “Ми інвестували в Cambridge Blockchain, оскільки він застосовує блокчейн до цифрової ідентифікації таким чином, що це, на нашу думку, матиме позитивний вплив на компанії в сфері фінансових послуг, включаючи PayPal. Ця інвестиція дозволить нам досліджувати можливості технології блокчейн”.
За словами CEO Cambridge Blockchain Метью Коммонса, його компанія взаємодіяла з PayPal протягом останнього року. Cambridge Blockchain використовує технологію розподіленого реєстру для зберігання, передачі та валідації даних і може працювати з будь-яким приватним або публічним блокчейном. Зокрема, ці дані можуть бути пов’язані з клієнтами банків та інших постачальників фінансових послуг. Рішення Cambridge Blockchain дозволяють уникнути дублювання ідентифікаційної інформації в умовах дотримання вимог Загального регламенту щодо захисту даних ЄС (GDPR), що, ймовірно, і зацікавило PayPal в блокчейн-стартапі.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас